PMC-IT.com

Økonomisystemer for små- og mellomstore bedrifter

Rescources & downloads

Nyheter

Store forbedringer av SAP Business One
14.09.2010

Mange spådde et kort liv for SAP Business One. Etter høstens lansering av versjon 8.8 synes det imidlertid åpenbart at SAP nå trapper opp satsningen på å etablere SAP Business One i det globale SMB segmentet.
Les mer her.24SevenOffice dømt til å betale Mamut 12 mill
21.07.2010

Når Mamut kjøpte Active24 i 2006 hadde Active24 og 24SevenOffice et tett samarbeide. Oppkjøpet ga dermed Mamut en uønsket tilgang til 24SevenOffice sin overlegne SaaS teknologi. 24SevenOffice valgte derfor høsten 2006 å heve avtalen med Active24. Mamut på sin side hadde betalt en høy pris for Active24 og protesterte kraftig på hevingen.
Mamut er nå tilkjent 12 mill i erstatning i Oslo Tingrett for tapt fortjeneste på salg av 24SevenOffice sin SaaS løsning.

Les mer her.


Årsregnskapet fra Mamut holdes tilbake
11.05.2010

Mamut har ikke publisert et årsregnskap for 2009, og ble derfor satt under særskilt observasjon på Oslo Børs den 3. mai 2010. Det er fortsatt uklart hva som er bakgrunnen for at regnskapet holdes tilbake, men det er rimelig å anta at det pågår en diskusjon med selskapets revisor som dreier seg om vesentlige forhold i selskapets regnskapsførsel.
Les mer her.

24SevenOffice tjener penger
10.05.2010

24SevenOffice kan fortsatt vise til positiv EBITDA første kvartal. Omsetningen er opp 28% til 24,4 MNOK og resultatet for kvartalet er rekordhøye 1,8 MNOK. Dette er fjerde kvartal med løpende positiv drift og vi holder en knapp på at 24SevenOffice vil klare å etablere en ledende posisjon i ERP bransjen innen relativt kort tid.
Les mer her.

ERP trender i 2010
28.02.2010

2009 har vært et begiven-hetsrikt år for mange norske ERP selskaper. De etablerte merkenavnene er under stadig press for nyskapende og kreative løsninger. Mamut er svekket og 24SevenOffice stiger på ERP ratingen i 2010.
Les mer her.

24SevenOffice fyller krigskassen
30.11.2009

24SevenOffice fikk tidligere denne måneden på plass en bankkreditt på inntil 14 mill til oppkjøp av selskaper og kundeporteføljer, og fredag flagget selskapet planer om å trykke 1 mill. nye aksjer i en garantert emisjon. Pengene skal brukes til oppkjøp av selskaper og / eller kundeporteføljer.
Les mer her.

Mamut supportavd skal selge Mamut One i UK!
27.11.2009

Mamut og Microsoft har inngått en avtale i forbindelse med at Microsoft legger ned modulen for småbedriftsregnskap Office Accounting i Storbritannia.

Mamut overtok support-ansvaret for 100.000 registrerte brukere fra og med den 30.10.09, og vil tilby alle kundene en gratis overgang til Mamut. Les mer her.

Visma kjøper Mamut?
29.10.2009

Mamut ASA oppnådde i Q3 et resultat etter skatt på 0,8 millioner kroner, mot 2,6 millioner kroner i samme periode i fjor. Resultat før skatt var 1,1 millioner kroner, sammenlignet med 3,1 millioner kroner Q3 2008.

Driftsinntekter hittil i 2009 ble 365 millioner kroner mot akkumulert 368 millioner pr Q3 2008. Les mer her.

24SevenOffice oppgraderes
16.10.2009

24SevenOffice kan i Q2 vise til en positiv EBITDA. Det er første gang i selskapets historie at bunnlinjen har vært på den riktigte siden av streken. Det er også viktig å merke seg at selskapets forretningsmodell er meget robust, og alle nysalg genererer repeterende inntekter og varig økning av cashflow. Dvs at man kan forvente langt hyggeligere tall fra selskapet i tiden fremover. Les mer her.

Labert for Mamut One
06.10.2009

Mamut One har fremstått som et utydelig konsept etter lanseringen. Produktet markedsføres som ett enhetlig system, men oppleves av brukerne som en løs samling av diverse "add-ons" og tilleggsprodukter. Mamut One får derfor en laber mottakelse av nye og gamle kunder. Les mer her.

Visma

Visma velger SuperOffice CRM
08.09.2009

SuOSuperOffice valgte i 2004 SAP Norge AS med sitt nylanserte SAP Business One som strategisk ERP partner. Nå gjentas det samme grepet med Visma og løsningen "Visma SuperOffice lanseres i disse dager. Les mer her.

Outsourcing av IT funksjoner og tjenester

Outsourcing av interne IT funksjoner og tjenester er et lønnsomt grep i de aller fleste bedrifter. PMC-IT kan tilby små- og mellomstore bedrifter en driftsavtale tilpasset i omfang og kostnad. Det påløper ingen etablerings- eller igangsettingskostnader og vi krever ingen bindingstid.

Siden vi selv driver ekstremt kostnadseffektivt kan vi tilby våre kunder markedets laveste timepris for senior konsulentbistand.


Standard avtalebetingelser

Etablering
Igangsetting
Std. timepris
Bindingstid

-
-
-
-

kr. 0,-
kr. 0,-
Etter avtale
Ingen


 

Vi leverer

  • Behovsanalyser
  • Forprosjektering av ERP / IT systemer
  • Utarbeidelse av kravspesifikasjoner
  • Forhandlinger med leverandører
  • Prosjektledelse ved implementeringer
  • Løpende driftsoppfølging av servere
  • Vedlikehold og oppgraderinger
  • Opplæring og bedriftsinterne kurs
  • Brukerstøtte og support

Løpende driftsoppfølging av servere

PMC-IT leverer fjernstyrt driftsoppfølging av kundenes egne servere. Driftsoppfølging omfatter ettersyn med backup, løpende oppgraderinger av server operativsystem- og applikasjoner, domeneadministrasjon, administrasjon av terminalservere samt generell administrasjon og vedlikehold.

Driftsoppfølging og generelt ettersyn utføres etter faste skjema, 95-99% remote via internett.

 


Brukerstøtte / IT-support

PMC-IT utfører løpende support og brukerstøtte via internett. Dette sikrer meget rask problemløsning "hands-on" i løpet av minutter! Dette gjøres ved at skjermen deles med en profesjonell IT konsulent som løser problemet, feilsøker, og retter mens du har ham på telefonen.

 
Bedriftsinterne kurs

PMC-IT leverer bedriftsinterne kurs på de fleste ERP systemer, skreddersydd etter bedriftens behov, enten på stedet eller via internett.